Uppopallokokeilu

Tervetuloa kokeilemaan uppopalloa! Sukellusseurat PSK Kupla ja Urheilusukeltajat järjestävät yhteisen uppopallokokeilun lajista kiinnostuneille. Kokeilu järjestetään Pirkkolan uimahallissa sunnuntaina 17.2.2019 klo 19.30-21.00.

Uppopallo on hauska ja fyysinen joukkuelaji. Peliä pelataan uima-altaan syvässä päässä pinnan alla, välillä käydään haukkaamassa happea snorkkelin avulla. Uppopalloon voit tutustua tarkemmin osoitteessa:https://kupla.org/uppopallo/. Kannattaa lisäksi etsiä Youtubesta vanhoja pelejä.

Kokeilun aluksi jaetaan varusteet, kerrataan säännöt ja kerrotaan harrastusmahdollisuuksista. Altaassa tehdään sukellus- ja pallonkäsittelyharjoitteita, tutustutaan eri pelipaikkoihin ja pelataan.
Uppopallon varusteisiin kuuluu uima-asu, uppopallolakki, maski, snorkkeli, räpylät ja halutessa uimalakki ja alasuoja. Saat kokeilun ajaksi lainaan lakin, räpylät, maskin ja snorkkelin.


Kokeilun hinta on 5€. Maksun voi suorittaa joko paikan päällä käteisellä tai Mobile Paylla ao. numeroon. Ilmoittautumisaika päättyy 15.2. Ilmoittautumisten määrä kokeiluun on rajattu noin 15 henkilöön.


Missä: Pirkkolan uimahalli
Milloin: Sunnuntaina 17.2. klo 19.30-21.00. Alkuun jaetaan varusteet ja kerrataan säännöt. Allasaika on klo 20.00-21.00.
Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://goo.gl/forms/nRelj688sUEaZT8B2 

Lisätietoja:
Tommi Lintilä
PSK Kupla Ry:n uppopallovastaava
tommi.lintila (at) gmail.com
0503642422