Uppopallo

Uppopallojoukkueen kuulumisesta voi käydä lukemassa joukkueen facebook-sivuilta.

Laitesukeltamisen lisäksi Kuplassa voi harrastaa maailman ainutta kolmiulotteista palloilulajia eli uppopalloa. Kaudella 2016-2017  Kuplan uppopallovuoro on Mäkelänrinteen uimahallissa keskiviikkoisin klo 21-22. Pääkaupunkiseudun uppopalloseurat tekevät paljon yhteistyötä, ja osa harrastajista käy usean eri seuran vuoroilla harjoittelemassa. Muiden seurojen tietoja voi etsiä täältä: http://www.uppopallo.fi/seurojen-yhteystiedot-ja-harjoit/. Kesäisin on myös mahdollista harjoitella Urheilusukeltajien vuoroilla maanantaisin Kumpulan maauimalassa ja keskiviikkoisin Uimastadionilla.

Seuralla on tällä hetkellä vain SM-sarjaa pelaava miesten joukkue, mutta kerhon uppopallotoiminnassa on mukana myös paljon naisia ja nuoria, jotka voivat halutessaan pelata muiden seurojen joukkueissa naisten ja nuorten sarjoissa. Joukkueen peliaikataulut ja -tulokset löytyvät täältä: http://www.uppopallo.fi/kilpailutoiminta/. Kilpailukauden aikana Kuplan joukkue on usein osallistunut myös moniin pienimuotoisempiin turnauksiin.

Myös uudet ja aloittelevat pelaajat ovat tervetulleita toimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä uppopallovastaavaan tai uppopallovalmentajaan, mikäli haluat aloittaa uppopalloilun Kuplassa. Harjoitusvuoroille mahtuu hyvin kaiken tasoiset pelaajat. Seura järjestää myös säännöllisen epäsäännöllisesti uppopallokursseja uusille pelaajille. Kursseista tiedotetaan seuran sivuilla. Menneestä kurssista voi lukea täällä.

uppis-action