Laitesukelluskokeilu

Laitesukelluskokeilussa saat perustietoa sukellusharrastuksesta ja pääset kokeilemaan laitesukeltamista uima-altaassa kokeneen kouluttajan johdattamana. Et tarvitse kokeilulle mitään esitietoja tai välineitä, uimahousut tai bikinit riittävät. Kokeilut järjestetään muutaman kerran ennen keväistä laitesukelluksen P1-peruskurssia.

Kevät 2017

Kevään 2017 ensimmäinen intro järjestetään laitesukelluksen peruskurssin avausluennon jälkeen. Aiheeseen johdattava pakollinen luento järjestetään perjantaina 10.2. klo 17.30 Otaniemessä Kuplan kerhotiloissa “Kammiolla”, Jämeräntaival 1:n takana. Luento sisältää tuhdin tietopaketin laitesukelluksesta, kerhon toiminnasta ja käytännön toimista altaalla. Voit osallistua myös pelkkään luentoon, mutta mainitsethan tästä ilmoitautumisen yhteydessä. Luento järjestetään keväällä 2017 ensisijaisesti suomeksi.

Mikäli omistat auton, ota se mukaan. Siirrymme luennon jälkeen yhteiskyydityksin Leppävaaran uimahallille, jossa olemme noin kello 22-23 saakka. Kokeilun hinta on 10 euroa ja se maksetaan käteisellä paikan päällä.

Paikkoja on tarjolla rajallinen määrä, joten ilmoittaudu mukaan vaikka heti käyttäen seuraavaa linkkiä: https://goo.gl/forms/Bv5L42ZtTdO9j7zz2.

Vahvistamme osallistumisenne pikimmiten.

Tervetuloa! Muista liittyä kevään 2017 tapahtumaan myös Facebookissa!

Kysymyksiä, lisätiedon tarvetta? Vuoden 2016 LSPK:n vastuukouluttaja Jani Averbach vastaa mielellään kaikkiin kurssiin liittyviin kysymyksiin. Ota yhteyttä joko sähköpostilla (jaa at sn127.fi) tai puhelimitse (040 516 5157).

altailla
Kuva (c) Marcin Dobrucki