Jäseneksi

Kerhon puitteissa tehtyä toimintaa

PSK Kuplassa harrastetaan hyvin monipuolisesti vedenalaista ja -päällistä toimintaa. Seurassa pelataan SM-tasolla uppopalloa, harrastetaan hyvin aktiivisesti sukeltamista. Kesäisin lähes jokaisena viikonloppuna pyritään järjestämään sukellusleiri tai retki jollekin Helsingin edustan kohteille. Nämä julkaistaan seuran alkuvuodesta päivittyvässä sukellussuunnitelmassa. Seura kouluttaa aktiivisesti jäseniä eri tasoisilla sukelluskursseilla, ja seuran kursseilla on mahdollista kouluttautua lähikouluttajaksi asti.

Seura on avoin kaikille sen toiminnasta kiinnostuneille jäsenille. Kyseessä on kuitenkin Polyteknikkojen sukellusseura, joten seuran toimintaa värittää teekkarihenkisyys. Tämä näkyy mm. seurassa laajasti harrastettuna tekniikkasukelluksena ja erilaisina vedenalaiseen tekniikkaan liittyvinä rakentelu- ja kehittelyprojekteina.

Jäseneksi liittyminen

Jäsenmaksun suuruus on opiskelijaystävällinen 30€. Kuplan jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan Kuplan toimintaan, kuten sukelluskeikoille, -leireille, -luennoille, uppistreeneihin, saunailtoihin, sitseihin, viikottaisiin illanistujaisiin, vuosittaisiin ulkomaanmatkoihin ja muihin aktiviteetteihin. Saat mahdollisuuden käyttää kerhotilaamme Kammiota, jossa pystyt tekemään kaikki kaasutäyttösi, varastoimaan kaiken sukelluskalustosi sekä vuokraamaan välineistöämme.

Jäsenenä olet osa noin 300 sukeltajan perinteikästä ja aktiivista yhteisöä, jolle voit viestitellä vapaasti sähköpostilistoillamme. Mikäli olet juuri aloittamassa sukellusta, löytyy jäsenistöltämme helposti lainaan esimerkiksi kuivapukuja. Sukellusparin löytäminen onnistuu leikiten ja löydät vastauksen kysymyksiisi – Oli aiheena sitten perusasiat, ulkomaan sukelluskohteet tai vaikkapa vaativa luolasukellus.

PSK Kuplan varsinaisiksi tai vanhoiksi jäseneksi voivat liittyä kaikki Aalto yliopiston nykyiset tai entiset opiskelijat. Ulkojäseneksi voidaan hyväksyä seuran toiminnasta kiinnostunut henkilö, joka ei ole Aalto yliopiston nykyinen tai vanha opiskelija. Ulkojäsenellä ei kuitenkaan ole äänioikeutta kerhon kokouksissa.

Tutustu yhdistyksen sääntöihin

  1. Täytä ja lähetä jäsenanomus
  2. Jäsenrekisterivastaava lähettää sinulle ilmoituksen, että hakemuksesi on otettu vastaan. Tämä ilmoitus pitäisi tulla muutamassa päivässä.
  3. Kerhon hallitus käsittelee hakemuksesi
  4. Jäsenhakemuksen hyväksymisen jälkeen saat maksuohjeet jäsenmaksun maksamista varten
  5. Maksettuasi jäsenmaksun jäsenyytesi astuu voimaan ja pääset jäsenrekisteriin
  6. Pääset mukaan sähköpostilistoille, saat ohjeet Kuplawebiin rekisteröitymiseen sekä Kupleron selviytymisoppaan